Sommerjobb hos Sintef

Denne jobbannonsen har utløpt på dato. Informasjonen kan være unøyaktig, feil eller foreldet.

Som tidligere år gjennomfører SINTEF Energi også i 2015 et sommerjobbprosjekt der studenter fra NTNU og andre universitet oppfordres til å søke sommerjobb innenfor utvalgte tema som er relevante for vår oppdragsforskning. Sommerjobbprosjektet består av følgende hovedelementer;

  • Gjennomføre en konkret forskningsoppgave som er integrert i våre prosjekter med løpende oppfølging fra erfarne SINTEF-forskere og tilstedeværelse av disse i perioden arbeidet pågår.
  • Studenter i sommerjobb sitter i kontorfelleskap.
  • Felles presentasjon for aktuelle forskere hos SINTEF Energi.
  • Mulighet til å gjennomføre prosjekt- og masteroppgave, der sommerjobben settes i sammenheng med disse.

Oppstartsdato og arbeidsperiode etter nærmere avtale.

SINTEF Energi er en organisasjon i jevn vekst, og flere av nyansatte medarbeidere i 2014 hadde hatt sommerjobb først. Se intervjuer med tidligere sommerjobbstudenter, nå ansatte i SINTEF Energi, på vår blogg. Oppgavene ble lyst ut 21. januar. Søknadsfrist er 1. mars, men aktuelle kandidater blir kontaktet fortløpende, så det anbefales å være tidlig ute. For mer informasjon om sommerjobbprosjektet, de enkelte jobbene og hvordan man søker, se www.sintef.no/energisommerjobb

Hvis du har spørsmål eller er interessert i å vite mer om hvordan det er å jobbe i SINTEF Energi, ikke nøl med å ta kontakt med tidligere nanostudenter:

Ingrid Snustadingrid.snustad@sintef.no, Elisabeth Vågenes elisabeth.t.vagenes@sintef.no, Eskil Ervik eskil.ervik@sintef.no eller Sigmund Størset sigmund.storset@sintef.no.

Kommentarer

Du må være logget inn for å se og poste kommentarer.