Business Technology Consultant - Deloitte AS

Denne jobbannonsen har utløpt på dato. Informasjonen kan være unøyaktig, feil eller foreldet.

Deloitte ansetter nye konsulenter. Stillingsannonse her

Til Technology er vi kontinuerlig på jakt etter nyutdannede som ønsker å jobbe med effektivisering og forbedring av virksomheter gjennom utforming og implementering av informasjonsteknologi. Som konsulent i Deloitte Technology vil du komme til et ledende læringsmiljø, der du sammen med dyktige og erfarne kollegaer vil få utdanning i og erfaring med å jobbe med spennende IT løsninger og IT strategier for ledende selskaper i mange ulike bransjer.

Kvalifikasjoner

-Utdannelse på masternivå med teknisk eller økonomisk spesialisering

-Meget gode akademiske resultater

-Gode analytiske evner

-Teknisk forståelse og interesse for IT

-God forretningsforståelse og evne til å anvende analyse i praksis

-Gode norsk- og engelskkunnskaper, både muntlig og skriftlig

-Engasjement og/ eller arbeidserfaring ved siden av studier er fordelaktig

Vi tilbyr

I Deloitte får du jobbe med interessante og utviklende arbeidsoppgaver i et tverrfaglig, internasjonalt kunnskapsmiljø. Vi har et faglig arbeidsmiljø som bygger på tillit og samarbeid, og et svært godt sosialt miljø med stort og variert tilbud til ansatte innen kultur, idrett og sosiale aktiviteter.

Som nyutdannet blir du endel av en stor gruppe hvor du den første tiden får grundig opplæring gjennom eksterne kursuker. Mye av læringen skjer ute hos klient på ulike prosjekter, og du vil få en egen kontaktperson som støtter opp om din faglige og personlige utvikling.

Kommentarer

Du må være logget inn for å se og poste kommentarer.