Fast stilling i PwC

Denne jobbannonsen har utløpt på dato. Informasjonen kan være unøyaktig, feil eller foreldet.

PwC søker nyutdannede til fast stilling med oppstart høsten 2017, fullstendig stillingsbeskrivelse finnes her

En jobb i PwC gir deg de beste forutsetningene for å forme den karrieren du ønsker. Fra dag én blir du utrustet med nyttige verktøy og får på kort tid innsikt i og erfaring fra et bredt spekter av fagområder og bransjer.

Er du PwC?

Du må kunne vise til faglig dyktighet og god teoretisk forståelse i økonomiske og/eller teknologiske fag. Utover det vurderer vi kandidater med ulike bakgrunner, og ser på mangfold som et konkurransefortrinn. Du må i tillegg ha velutviklete analytiske egenskaper, forretningsforståelse, og kunne sette deg inn i komplekse problemstillinger på kort tid.

PwC er avhengig av tillit hos våre kunder for at vi sammen skal kunne skape verdier. Derfor bør du ha evnen til å bygge relasjoner med sentrale nøkkelpersoner på ulike nivåer. Sist, men ikke minst, må du kommunisere godt på både norsk og engelsk.

Hva bør du søke?

I PwC ansetter vi hovedsakelig nyutdannede til Assurance, Consulting og Deals. Vi ansetter også nyutdannede til Risk (Oslo) og PwC Accounting.

Du kan lese mer om våre tjenesteområder på pwc.no/karriere. Det er mulig å søke seg til flere tjenesteområder.

Eventuelle spørsmål knyttet til stillingene rettes til Pernille Granhaug, tlf 95 26 02 30, e-post pernille.granhaug@pwc.com eller Karoline Norill, tlf 98 26 42 82, e-post, karoline.norill@pwc.com.

Kommentarer

Du må være logget inn for å se og poste kommentarer.