BearingPoint søker konsulenter

Denne jobbannonsen har utløpt på dato. Informasjonen kan være unøyaktig, feil eller foreldet.

BearingPoint søker inspirerende kolleger som vil kombinere forretningsinnsikt og teknologi for å oppnå målbare resultater. Vi ønsker å rekruttere deg som vil jobbe prosjektorientert og kombinere inngående forretningsforståelse med teknologi.

BearingPoint Norge er delt inn i tre team:

Information Management

Information Management handler om å hjelpe bedrifter forbedre sin konkurransekraft. Vi gir beslutningstakerne tilgang til detaljert informasjon om alle deler av deres virksomhet, slik at bedre valg kan tas og resultater skapes.

IT Strategy and Transformation

Bedrifter som ønsker å konkurrere i et marked i konstant og rask endring, er avhengige av gode IT- og ledelsessystemer for hensiktsmessig og effektiv kartlegging og utbedring av IT-behov. IT-forvaltningen i selskapet må således reflektere selskapets overordnende strategi og samtidig sikre at alle gap er dekket i forhold til måloppnåelse.

Business Strategy and Transformation

De fleste bedrifter har en forretningsstrategi. Business Strategy Transformation teamet hjelper ledelsen å gjøre om denne strategien til faktisk handling og forbedringer i hele selskapet. Vårt mål er å skape varige resultater på våre prosjekter, og legge til rette for at bedriften selv kan forbedre seg etter at vi er ferdige med oppdraget.

Vi søker deg som:

  • Mestrer analytisk problemløsning
  • Har god forretningsforståelse
  • Er interessert i teknologi
  • Har gode akademiske resultater fra masterstudie innen teknologi, økonomi eller ledelse
  • Kommuniserer godt både skriftlig og muntlig

Er du interessert? Last opp søknadsbrev, CV, relevante attester og karakterutskrift fra høyere utdanning, samt videregående skole, i vårt rekrutteringssystem

Ved spørsmål vennligst kontakt vår HR Manager Silje Lømo på e-post silje.lomo@bearingpoint.com eller tlf. 928 62 077

Kommentarer

Du må være logget inn for å se og poste kommentarer.