Hovedstyret i Timini

Rune Strømholt

Buckminister Rune Strømholt

Denne gutten er en ekte nordlending, i alle fall ifølge han selv. For Rune er alt en konkurranse, enten det er ski eller antall jobber og verv. Han er en sportslig type, og opptatt av å være sunn: Det kunne ikke falle han inn å spise noe med over 8% fett, med mindre det er vafler. Da er det ikke grenser for hvor mye det er plass til i en 10.87 Staedtler-penner høy mann. I Timini er han øverste leder og styrer et opplyst og velfungerende enevelde. Kongen går frem som et godt eksempel og løser både store og små oppgaver. Noen ganger veldig små.

Dyr: Kolibri

Ida Breivik

Ansvarsminister Ida Breivik

Årets Ansvarsminister er Styrets eneste bergenser, noe hun gjerne vil minne deg på som ofte som mulig. I Bergen spilte hun mye basket, til tross for at hun ikke rager mange meterne over bakken, men denne fritidsaktiviteten er nå erstattet med regelmessige turer opp Remabakken. Ellers er Ida veldig flink i kjemi, innehaver av et sjeldent talent innen kortlaging, og et fyrverkeri av futt på fest. På innsiden er hun egentlig en gangster from the hood, og hun er så kul og tidig at selv Rema1000 la henne til på Snap fordi de hadde så lyst til å bli venn med henne. Hun er kanskje også litt eiesyk, og snakker mye om hvordan kjøleskapet på kontoret nå er kun hennes og hvor mye hun gleder seg til kvanteprikkene sine kommer til høsten.

Dyr: Lemmen
Amalie Strømme Falck

Lese- og skriveminister Amalie Strømme Falck

Vår alles kjære Lese- og skriveminister Amalie ble født i det herrens år syvognitti, trolig med både penn og papir. Det ryktes da at hun straks begynte å referere sin egen helsesjekk. Siden da har jenta vokst, men skrivefeilene bestått. Etter eksotiske reiser i det fjerne Østen, ankom hun NTNU med selvtillit, erfaring og en vill tæn som aldri har forsvunnet. Med i bagasjen hadde hun også en voldsom samlemani plukket opp i indre Tibet. Dette kommer godt med som Styrets materialforvalter: «Skal vi fjerne denne aluminiumsklumpen?» «Nei, den kan vi få bruk for senere». Selv om Amalie er veldig fornuftig, stopper det ikke henne fra å tabbe seg ut. Hun har i tillegg startet en hard konkurranse med Informasjonsminister om å komme mest mulig for sent. Likevel har hun med sitt varme smil og skarpe blikk klart å kapre alle tiministers hjerter.

Dyr: Australsk kråkeSara Årbogen

Finansminister Sara Årbogen

Styrets eneste trønder er også Styrets eldste: Sara startet på studiene mens andre Styremedlemmer fortsatt gikk på barneskolen. Men du må ikke la deg lure, bestemor er ikke helt utdatert ennå. Som Finansminister drar hun god nytte av et par år på Excelskolen over Rema, men økonomiutdannelsen stopper henne ikke fra også utføre ulønnet arbeid. I tillegg til å sitte i Styret til Timini, jobber hun nemlig frivillig i Røde kors og Redd Nord-Norges tapte tigere. Ettersom hun likevel har hatt råd til både bil og egen leilighet, kan man lure på om det ikke har vært andre inntekter på si. Vi håper at Sara kan ta Timinis økonomi til nye høyder.

Dyr: Cougar

Ingvild Eng Holck

Sosial- og inkluderingsminister Ingvild Eng Holck

Vet du ikke hvem Ingvild er? Hun vet helt sikkert hvem du er! I Styret har hun to oppgaver: 1. Styrets mamma 2. Sosial- og inkluderingsminister. I den rekkefølgen. Som en god mor passer hun alltid på de rundt seg, og stresser som om hver dag er lille julaften. Som SID-min har hun alltid kontroll på alt og alle. Hun tar aldri fri fra Timini, og har hun tid til overs bruker hun den på å grave i gamle forumtråder eller planlegge og bake kake til et kommende arrangement. Du vil alltid føle deg inkludert og tatt vare på under vingene til Ingvild.

Dyr: Muldvarp

Knut Håvard Raen


Næringsminister Knut Håvard Raen

Knut Håvard. Knut. Håvard. Domfjon. Kjært barn har mange navn. Og selv om han slett ikke er et barn lenger, er Næringsminister Knut Håvard oss svært kjær. Hvor Knut Håvard kommer fra er det ingen som vet. Han har forsøkt å vise det engang, men selv Google Maps måtte se seg slått, så vi nøyer oss med å si at han er fra Østlandet. Som eneste gifte Styremedlem og største inntektskilde faller han naturlig inn i rollen som forsørgende farsfigur. Med dette følger jo også den obligatoriske gjerrigheten: Skal du få penger ut av Knut Håvard må han smøres med ingefærøl og en blodig biff. Heldigvis slipper vi unna dårlig pappahumor og får servert vittige onelinere som kunne fått selv Josef Stalin til å trekke på smilebåndet. Vi får bare håpe at Knut Håvard vet hvilket ekteskap som er viktig å pleie, ettersom det andre varer livet ut.

Dyr: SjimpanseNikolai Stensø

Informasjonsminister Nikolai Stensø

Nikolai er en fyr vi mangler litt informasjon om. Ingen vet hvor han er fra, og du må ikke la deg lure av dialekten. I oppveksten har han stort sett spilt Pokémon, før han bestemte seg for å faktisk dra ut på eventyr og reise til Hong Kong for å utvikle sine ville matteskills. Nikolai er rask i toppen, men treg ellers. Om du ber ham møte opp klokka åtte, er du heldig hvis han kommer tuslende inn før halv ti. Når han til gjengjeld møter opp, er han ikke redd for å ta fatt på diskusjoner, gjerne om vaflenes metafysikk. Nikolai lar ikke en eneste mail forbli ulest, og er hele Timinis tekniske guru.

Dyr: Dovendyr
Peter Nikolai Kaasa Sundgaard


Vorsvarsminister Peter N. K. Sundgaard

Peter har siden 1997 spredt god stemning over alt hvor han går, noe han kommer til å benytte seg godt av når han dette året skal arrangere tidenes kjellerfester. Han fikk nemlig ikke helt med seg at russetida endte, men har omsider erstattet russebuss med kjeller, der han skal sørge for at resten av Timini er minst halvparten så gira og glad som han selv er. Som en ekte Vorsvarsminister bør, holder Peter lengst ut på skole og lengst ut på fest, men førstnevnte kan mulig være på grunn av hyppige halvtimers dopauser. Ifjor var han i Milla og beskyttet oss mot den store faren som er fiskere uten fisketillatelse, men nå har han heller tatt på seg oppdraget med å utvide våre kjedelige ordforråd, om det så er med gullkorn som «chell» og «grolig», eller nach-russisk.

Dyr: (party)løve
Stilling Ansvar Navn Mail
Buckminister Leder Rune Strømholt leder@timini.no
Ansvarsminister Nestleder, faddersjef Ida Breivik ansvarsminister@timini.no
Lese- og skriveminister Faglig, materiell, sekretær Amalie Strømme Falck leseskrive@timini.no
Finansminister Økonomi Sara Årbogen finansminister@timini.no
Næringsminister Bedriftskontakt Knut Håvard Raen bedrift@timini.no
Sosial- og inkluderingsminister Arrangementer Ingvild Eng Holck sidminister@timini.no
Informasjonsminister Web, design, teknisk utstyr Nikolai Stensø infominister@timini.no
Vorsvarsminister Nanokjelleren Peter Nikolai Kaasa Sundgaard vorsvarsminister@timini.no
Styret