Hovedstyret i Timini

Amalie Strømme Falck

Buckminister Amalie Strømme Falck

Hennes høyhet, Queen A, har nå inntatt rollen som Timinis øverstkommanderende. Noe kanskje ikke alle vet, er at i tillegg til et meget robust sinn har Amalie også svart belte i taekwondo. Som forberedelse til sitt tøffe verv har hun vært Asia rundt og utfordret de gamle kampsportmestre og nedkjempet dem alle sammen. HAIA! Derfor er nok denne styreperioden en ekstra trygg tid å være timinist på. Det er dessuten liten tvil om at Amalie går i sin forgjengers skispor. I tillegg til oversikt og kontroll, har hun også økt antall ski og Åre-turer med flere hundre prosent siden hun tok steget opp på timinitronen. Dette var så klart det neste naturlige steget etter det fantastiske året som Lese- og skriveminister året før. Med hennes kløkt er vi trygge på at timiniskuta vil styres trygt det neste året!

Grønnsak: Ingefær

Susanne Boucher

Ansvarsminister Susanne Boucher

Vår kjære Ansvarsminister har brukt de to foregående årene på å utvikle sitt dramatiske talent, samt ta vare på fulle hooligans på en sportsbar i London. Hun vil derfor ikke få noe problem med å ta vare på Kvanteprikkene sine når fadderperioden kommer. Susanne bor i umiddelbar nærhet til Rema, noe som er essensielt når hun skal utføre sin viktigste oppgave i Styret; å passe på at Timini-kjøleskapet alltid bugner av freshe drikkevarer. Til oppgaven som er å bære litervis med pils og pmax opp Remabakken, tar hun Timinis sterkeste menn til hjelp. Susanne er med andre ord løsningsorientert og flink til å delegere. Hun er en sosial kameleon som navigerer ethvert miljø med like stor trygghet som en erfaren styrmann styrer skuta. Utstyrt med fannypack med alt fra tannbørste til hele grønnsaker er hun alltid beredt for enhver situasjon som måtte oppstå. Susanne er godt likt av alle og til tider hysterisk morsom, akkurat som alles favoritt-emojigrønnsak; aubergine. I tillegg deler hun også det vakre mørke ytre sammen med auberginen, noe som gjør alle andre squasher helt grønne av sjalusi.

Grønnsak: Aubergine
Ingrid Christine Røgenes

Lese- og skriveminister Ingrid Christine Røgenes

Ingrid er en altmuligkvinne. Bevæpnet med skrivebok, pc, og en vinflaske i hånda, er hun klar for alt fra et glamorøst jubileum, til møte med Erna selv, og møter naturligvis fashionably tidlig. Som den fødte Lese- og skriveminister, fikk denne dama skikk på Timinis lager og varebeholdning fortere enn noen rakk å si ”tabbe”. Men Ingrid er selvfølgelig ikke bare en altmuligkvinne, en ”Styrets potet”, om du vil. Ingrid er en søtpotet, hipsteren blant poteter, hele Norges nye favorittrotfrukt, nyankommen de siste årene, og for de fleste, fortsatt ganske spennende. I likhet med søtpoteten, kommer hun langveis fra – helt fra Sandnes for å være nøyaktig. Hvor Ingrid har adresse etter flyttingen til Trondheim er fortsatt ukjent, og det spekuleres i om hun faktisk bor på kontoret til Timini. En ting vet vi om henne; hun er ambisiøs og ”græli løyen”!

Grønnsak: SøtpotetErik Møller Steen

Finansminister Erik Møller Steen

Erik MS/Møller Steen/med skjegg/masse sedler er uten tvil styrets mest dannede herremann, og har ansvaret for pengebingen til Timini. Med briller og skjegg gjenstår kun hatt, stokk og frakk før han kunne blitt tatt for å være ordentlig høyadel. For å være konsistent med imaget holder Erik for øvrig til like ovenfor utestedet Downtown, i den ringe bolig Downtown Abbey. Her nipper han gjerne til en ram whiskey, mens øl drikker han mest for høflighets skyld. Slik får han smurt sin velkjente bassrøst, som forøvrig har gitt han en naturlig plass i AdamsEplekor og de fleste tiministers hjerte. Erik er rett og slett en stødig kar vi har klokketro på vil holde vind i timiniskutas seil i året som kommer!

Grønnsak: Purreløken

Håkon Wesche

Sosial- og inkluderingsminister Håkon Wesche

Året Sosial-og inkluderingsminister heter Håkon. Det er vanskelig å finne den perfekte grønnsak for å beskrive dette fyrverkeriet av et menneske. 98eren fra Namsos er i sitt rette element bak et piano på spilleoppdrag i en hipp bar, på musikalscenen, eller på nærmeste Ariana Grande-konsert. Men er det en ting som kan sies om Håkon og grønnsaker, er det at han IKKE er en blomkål. Imens blomkålen blir myk, smakløs og kjedelig når det koker rundt den, er Håkon virkelig i sitt ess når det skjer masse på en gang. Håkon er en løk med mange lag, en sassy chili som spicer opp hverdagen til hele Timini. På fest er Håkon en purre, der han stikker seg ut av mengden, akkurat som purren ut av handleposen din på vei hjem fra Rema. Håkon er like sterk som karsken der kan kommer fra, og derfor har han Timinis fulle tillit i året som kommer.

Grønnsak: Alt annet enn blomkål

Åste Brune Tomren


Næringsminister Åste Brune Tomren

Åste er Timinis egen pengemaskin, en 97-modell produsert i Molde, og mekker cash som smører de sosiale arrangementene blant timinister. Hun elsker å orge og gjennom sitt brede kontaktnettverk og gode forhandlingsevner knytter hun flere og flere bedrifter til Timini slik at alle timinister får innblikk i hva næringslivet har å by på. #ka-ching Som seg hør og bør hos en dame som jobber hardt, kan det også festes hardt, men aldri så hardt at hun mister grepet om stetten på rødvinsglasset du ofte kan se henne holde. Når hun vil roe ned og slappe av drar hun gjerne hjem til sitt kjære Molde, og her liker hun tilsynelatende å utnytte den fine naturen, i hvert fall ut ifra mengden turbilder hun har på Instagram.

Grønnsak: RødbeteØyvind Rørbakken

Informasjonsminister Øyvind Rørbakken

Store Obror Øyvind ser deg. Som leder av Informasjonsdepartementet har Øyvind oversikt over hver en bevegelse du gjør i timiniuniverset, hver melding, hvert foruminnlegg ... Neida, dette hørte du ikke fra oss. Øyvind er informasjonsminister, leder for Infodep og ansvarlig for informasjonsstrømmen i linjeforeningen. Han drifter nettsida, timini.no, og er hele Timinis tekniske guru. Når nettsiden er nede, er det ServerSensei som tar ansvar. Denne bergensgutten kan sin flammeemoji. Han kan være i fyr og flamme som en chilli, og hans rå memes og kommentarer krydrer enhver begivenhet. Med Øyvind bak Infodeps tastatur, veit vi aldri sikkert hva som skjer, men vi veit at det blir gråådig bra.

Grønnsak: Chilli
Anders Christian Mathisen


Vorsvarsminister Anders Christian Mathisen

Timinis Vorsvarsminister har selvfølgelig bakgrunn fra militæret, og er en mester på både guttastemning og backing. Gutten kommer enten fra det uspesifiserte Oslo-området eller fra Bærum, alt etter hvem som spør. Anders har god kok og kontroll på skolen, og uten hans visdom hadde nok halve førsteklasse blitt nektet å gå opp til eksamen. Han har en enorm kapasitet til både Styret, skole og kor, og er i tillegg det mest festglade mennesket i Styret19. Tidlig i sin styreperiode fikk han i gang ølbrygging og lanserte pls, Timinis foretrukne styrkedrikk. Dessverre er hverken humle eller malt grønnsaker, så vi nøyer oss med å si at Anders er en gulrot. Han har blitt både sterk og hardfør etter milla, akkurat som en motstandsdyktig rotgrønnsak. Samtidig er han kjempehyggelig og godt likt av alle, og har en like viktig del i vårt styre som gulroten har i den norske husmannskosten. Timinis Vorsvarsminister vil nok uten tvil sørge for at Timinis interesser, om det er kjellerrealtert eller generelt, blir tatt hånd om.

Grønnsak: Gulrot
Stilling Ansvar Navn Mail
Buckminister Leder Amalie Strømme Falck leder@timini.no
Ansvarsminister Nestleder, faddersjef Susanne Boucher ansvarsminister@timini.no
Lese- og skriveminister Faglig, materiell, sekretær Ingrid Christine Røgenes leseskrive@timini.no
Finansminister Økonomi Erik Møller Steen finansminister@timini.no
Næringsminister Bedriftskontakt Åste Brune Tomren bedrift@timini.no
Sosial- og inkluderingsminister Arrangementer Håkon Wesche sidminister@timini.no
Informasjonsminister Web, design, teknisk utstyr Øyvind Rørbakken infominister@timini.no
Vorsvarsminister Kjelleren HyBerTi Anders Christian Mathisen vorsvarsminister@timini.no